Een onthaal in stijl

scroll down

In de hal heerst een gevoel van sereniteit en rust. Hier klinkt het geluid van de stad alleen nog gedempt. Het spreekt vanzelf dat de gemeenschappelijke ruimtes dezelfde klasse en sfeer uitstralen als de appartementen.

Het architectenbureau Co.Studio vertaalde de grandeur van de gevel en ontwierp de stijlvolle hallen, conciërgeruimte, balie en liften. Hoogwaardige en warme materialen – zoals marmer en hout - hoge plafonds, sfeervolle verlichting, veel transparantie en knappe zichtlijnen vormen de basis van het ontwerp. Er zijn twee ingangen, een aan de Kouter en een via de Universiteitsstraat en beide ingangen zijn visueel met elkaar verbonden via een patio met licht en groen.

De conciërge is de stille kracht die op een discrete manier het gebouw tot in de kleinste details beheert, zodat de bewoners zich geen zorgen hoeven te maken over allerlei praktische zaken, ook als ze afwezig zijn. Zo verwelkomt en begeleidt de conciërge de bezoekers, neemt hij post en pakketten van koerierdiensten in ontvangst en beheert hij de externe onderhoudsdiensten. Tevens waakt de conciërge over de veiligheid en de privacy van de residentie en kan hij zijn kennis en expertise ter beschikking stellen voor het uitvoeren van butlerdiensten op maat.