Een hoogstaand tuinontwerp

scroll down

De appartementen hebben grote terrassen met zicht op de Kouter en kijken achteraan uit op de mooie rustgevende binnentuin en patio’s. De penthouses beschikken over een terras aan de Kouter en over een ruim en sfeervol dakterras in duurzaam hout, waar het gezellig tafelen en zonnen is. Behalve het unieke uitzicht over de kathedraal en alle torens van Gent, kun je er genieten van de intensief aangelegde daktuinen die de privacy garanderen met groenblijvende hagen en grassen.

Het internationaal gerenommeerde landschapsarchitectenbureau Wirtz ontwerpt de binnentuin, patio’s, dakterrassen en terrassen. Het schept hiermee een unieke en groene omgeving die zorgt voor privacy in deze bruisende stedelijke omgeving.

Wirtz creëert de binnentuinen en kleedt de terrassen aan met groenblijvende planten, hagen, bomen, struikvormige massieven en mooie grassen. Het geheel draagt onmiskenbaar de stempel van Wirtz en straalt rust en een esthetische schoonheid uit. Een Wirtz-tuin kunnen beleven, betekent voor de bewoners een meerwaarde en een verrijking.